COVID-19 tesztelés 6.2.2021

Dátum

Diósförgepatony község tudatja a lakossággal, hogy egy COVID-19 tesztelési pontot hoz létre a helyi kultúrház épületében.

Figyelem, a tesztelési pont egy napon, 2021. február 6-án, szombaton, 08:00-11:45 és 13:00-17:45 óráig üzemel. A teszteléshez szükséges a személyazonossági igazolvány.

Egy tesztelőpont lesz megnyitva, tehát kérjük a lakosságot, hogy csak az jöjjön tesztelni, akinek feltétlenül szükséges. Mivel egy napra szűkítettük a tesztelést, a várakozás elkerülése érdekében az ütemterv betartása határozottan javallott! Az ütemterv be nem tartásával saját magának okoz kényelmetlenséget!!

A kijelölt idősávra beosztott utcák lakosai előnyt élveznek!

A tesztelésen a Diósförgepatonyban állandó vagy átmeneti lakhellyel rendelkező személyek az ütemterv szerint lesznek tesztelve. Akinek munkavégzés vagy egyéb ok miatt sürgős a tesztelés, az kihasználhatja a szombat reggeli időpontot 8:00 és 8:30 között.

 

Ezen a tesztelésen csak a célcsoportok vehetnek részt – a február 8-tól iskolát vagy óvodát látogató gyerekek szülei a 10 évnél idősebb alsó tagozatos diákok, a 9. osztályos diákok, és azok, akik nem tudnak otthonról dolgozni, mert a munkáltató ezt nem tudja biztosítani. A 65 év feletti nyugdíjasok ezen a tesztelésen nem vehetnek részt!! Nem vehetnek részt azok a személyek és a velük egy háztartásban élők sem, akik a pozitív teszteredmény miatt épp karanténban vannak!